HURTIG LEVERING

LEVERING 1-3 DAGE.

ALTID NYE pRODUKTER !

Vi leverer altid enheder med den sidste nye Firmware/Software.

Altid nyeste varer på lager.

BRUG FOR HJÆLP ?

Mads Lund  Tlf. +4520275925

Poul Sørensen Tlf. +4523432758

[email protected]

Youcontrol.dk
Besøgende online :58
Facebook
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions

Dør/vindue sensor
 

Dør / vindue sensor er en batteridrevet læs sensor. Den operere under z-wave standarden som garanterer kompatibilitet med Fibaro systemet. Sensoren udvider funktionerne i systemet ved at overvåge åbning af døre, vinduer og garageporte. Det bruges i automatisk lys styring, adgangskontrol og ejendom sikringssystemer. Installation af dør / vindue sensor i dit hjem øger sikkerhed og komfort af indbyggere. Det fjerner også risiko for høje gebyrer for opvarmning eller aircondition. Derudover kan modulet udstyret med en temperaturføler, og bruge den indbyggede binære indgang.

 
Funktionaliteten:

Dør / vindue sensor kombinerer funktionaliteten af 4 enheder:


Relæ kontakt

Relæ
kontakt


Binær indgang

Binær
input


temperatur sensor

Temperatur
sensor


Scene relær

Scene
relæ

Fibaro Door/Window Sensor Grafitowy

 

1) Reed relæ sensor

 

Installation af læs sensorer i dit hjem, vil give HOME CENTER 2 yderligere oplysninger, som kan bruges til at styre andre dele af Fibaro systemet. Modul kontrollerer tilstand som åbn / luk ethvert vindue eller dør. At åbnet vindue vil forhindre systemet i at starte for opvarmning eller aircondition i et bestemt rum. Ved hjælp af dette er det med til at forhindre unødige omkostninger for brugeren. Ved at montere læs sensoren på hoveddøren, kan den tænde lyset automatisk, når døren åbnes eller køre en forprogrammeret scene f.eks "Vende hjem scene". Desuden kan Dør / vindue sensor anvendes som en uautoriseret indtrængen alarm sensor. Disse er blot nogle af funktionerne i dør / vindue læs føler.

 
Applikationer:


Dør, vinduer, garage, hegn 
Dør, vinduer
også lofts vinduer

Garageporte privat & offentlige

Garabeporte
privat & offentlige


Gates

 
Gates

Fibaro Door/Window Sensor Biały

 

2) Trådløs sensor indgang

 

Dør / Vindue føler kan bruges sammen med HOME CENTER 2 at starte nogen af andre funktioner. Når dør / vindue sensor er tilsluttet op til væg afbryder som indgang kan den bruges til at kontrollere andre moduler i Fibaro systemet. Idéen bag det er at gøre det muligt for brugeren at placere en tidligere planlagt kontakt i en valgt placering uden nødvendig at lægge nye kabler. Antallet og placeringen af de eksisterende væg afbryder ikke nødvendigvis begrænser arrangement af dit interiør i hjemmet. Dør / vindue føler kan nemt integreres i det eksisterende elektriske netværk som passiv træder til efter behov.

Fibaro Door/Window Sensor trådløs sensor indgang

Fibaro Door/Window Sensor trådløs sensor indgang

 

3) Temperatur føler

 

Dør / vindue føler-modul kan fungerer også sammen med DS18B20 som temperaturføler (sælges separat). Denne lille modul er tilsluttet til indgangen og tilføjes til Fibaro systemet. Dens installation er meget simpel. Du skal blot placere tre ledninger i de input, og fastgør dem ved hjælp af skruerne. Temperaturføleren kan i høj grad udvide antallet af funktioner til rådighed med Home Center. Læs sensoren informerer Fibaro System med oplysninger om et åbent vindue, temperaturføleren kan indsamle de nødvendige data for automatisk ventilation af et rum uden overdrevent køling. Den lille temperaturføler kan også anvendes ved planlægningen af en temperaturprofil på opvarmningssystemet.
 

Fibaro Door/Window Sensor temperatur føler

* DS18B20 sensor sælges separat
 

4)Forprogrammerede scener skifter

 

Dør / Vindue føler har en unik funktion som kan automatisk udløse præ programmerede scener. At starte en scene ved hjælp af elektriske installation har vært meget vanskeligt indtil nu. Det krævede en Fibaro modul installeret meget tidlig i processen i den elektriske anordning, der kunne køre en scene. Denne løsning var ikke intuitiv nok. Bare for at imødekomme kundernes forventning, behov, vi gav dør / vindue sensoren en ekstra funktionalitet til at starte scener NU. Du skal blot tilslutte en traditionel lyskontakt eller enhver sensor (f.eks bevægelsesdetektor) til FIBARO modul og angiv en forprogrammeret scene til at starte ved hjælp af den kontakt. Det er derfor du får en universel batteri og helt trådløse switch af flere enheder klar til at arbejde inden for en kort tid.

 
Eksempler:

 


Fibaro Door/Window Sensor Sceny
 

Knap "forlader hjemmet / hjemkomst" som on / off i de foruddefinerede enheder, nemt og bekvemt.
 

Slut kontakten til den traditionelle FIBARO modul og angiv en forprogrammeret scene i HC2 de er kun en begyndelse. Lav et antal af klik på en afbryder til at køre en bestemt scene.
 

Kontakter, hvilket i forbindelse med RFID-læser (fx bil-modul), vil åbne porten til ejendommen, hæve døren til garagen, starte ventilationen indeni, tænde lys på indkørslen og vejen til huset, og til sidst lukke gate
Fibaro Door/Window Sensor for programmerede scener skifter
 

Ekstremt kompakt
 

Vores dør / vindue føler er ekstremt kompakt. Det er den mindste enhed af denne type, der findes på markedet. Dens ekstremt let og tyndt design gør det næsten usynlige på hvert vindue og dør. Fibaro Dør / vindue sensor i ekstremt kompakt design og i mange farver som bør matche enhver behov.

 

Fibaro Door/Window Sensor ekstremt kompakt
 

Nemt og bekvemt installation
 

Installation af modulet er meget enkel. Tage den ud af kassen, åbne den, fjern den beskyttende film på batteriet og holde det til overfladen med den medfølgende dobbeltsidede montageklæb. Lavt strømforbrug reducerer batteriets udskiftning efter to år. Systemet vil underrette dig på forhånd i tilfælde af lav effekt status. Aktuelt batteriforbrug er altid synligt i HOME CENTER 2. konfigurations panel.
Fibaro Door/Window Sensor nemt og bekvemt installetion
 

Fibaro Door/Window Sensor nemt og bekvemt installation

 

Intuitiv installation
 

Den brugervenlige interface Sikrer en nem og intuitiv måde at tilføje enheder til Fibaro system. Dør / vindue sensor installation er meget enkel. Det gøres på 3 minutter.

Tilføjelse sensor til Home Center 2

1) Gå til afsnittet Enheder, og klik på knappen "Tilføj".
2) Home Center 2 vil blive sat til LÆRING MODE.
3) Klik på knappen på bagsiden af dør/vindue sensorens hus.
4) Din Fibaro dør / vindue sensor er klar til at betjene NU.

Fibaro Door/Window Sensor intuitiv installation

 

Trådløs opdatering
 

Den moderne FIBARO Dør / Vindue Sensor er designet til trådløse softwareopdateringer. Hver opgradering af enheden art foregår problemfrit og uden din handling. Fuld automatisering af softwareopdateringen er komfort og sikkerhed garanteres af Fibaro holdet.

 

Fibaro Door/Window Sensor trådløs opdatering
 

 

Matcher din smag
 

Den Fibaro Dør / Vindue Sensor fås i syv farver. Vælg den bedste farve som matcher til dit hjems interiør og nyd den uforstyrrede skønhed med komfort.

 

Fibaro Door/Window Sensor matcher din smag

 

 
Hent
betjeningsvejledning
 

Klik her for at henteog se vejledning for Dør/vindue sensor fra Fibaro.

Fibaro Door/Window Sensor instrukcje