HURTIG LEVERING

LEVERING 1-3 DAGE.

ALTID NYE pRODUKTER !

Vi leverer altid enheder med den sidste nye Firmware/Software.

Altid nyeste varer på lager.

BRUG FOR HJÆLP ?

Mads Lund  Tlf. +4520275925

Poul Sørensen Tlf. +4523432758

[email protected]

Youcontrol.dk
Besøgende online :38
Facebook
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions

Den smukkeste og mest funktionelle
oversvømmelse sensor der nogensinde er lavet!

Fibaro Flood Sensor - futuristisk design, kompakt størrelse, og med bred vifte af ekstra funktioner. Fibaro Flood Sensor er simpelthen bemærkelsesværdigt! Denne unikke enhed kan beskytte dig og din families. Med sin avancerede teknologi og præcision, vil Fibaro Flood Sensor advare dig om en truende oversvømmelse eller en hurtig temperaturstigning eller fald. Samtidig med at være vedligeholdelsesfri, og uden behov for professionel installatør.


I begyndelsen var der en dråbe vand ...

Vand er det mest almindeligt forekommende stof i verden. Det giver liv, men det kan også tage det væk. Vand giver os mulighed for at nyde hver dag og opretholdt en stor følelse af forfriskning. Betydningen af dette stof, der dækker 70% af verden, er så stor, at det har inspirerede os til hyldest for vand. Udformningen af Fibaro Flood Sensor var inspireret af den perfekte vanddråbe. Hver enkelt dråbe, ligesom modulerne i vores system, eksisterer og kan individuelt eller forbindes med hinanden, danne et sammenhængende økosystem. Formen af en vanddråbe er perfekt og fejlfri, derfor gennemgik kabinettet samme skæbne samme form. Flood Sensor er lavet af høj kvalitet, hvid, blank plastik og er perfekt i alle detaljer. Yderst design er funktionel med spækket af teknologier som giver dig uendelige muligheder.


Perfektion i alle detaljer

Fibaro oversvømmelses sensor er den mest teknologisk avancerede og funktionelle, men alligevel forbavsende flot æstetisk udført oversvømmelse sensor som findes i dag. Før design processen gik i gang, Fibaro ingeniører afprøvet de fleste af det batteridrevne oversvømmelses sensorer som tilbydes i dag. Ingen af dem opfyldte vores forventninger. Det er derfor, vi begyndte at arbejde på vores eget design, møde de høje forventninger til vores kunder. Det er, hvordan Fibaro oversvømmelses sensor blev født - en oversvømmelse sensor, den er udstyret med nye teknologier som giver sikkerhed for dig og din familie. Alt dette i en lukket og kompakt kabinet.

 
 

TILT FØLER

Registrerer tilt og bevægelse over 15 grader. Det vil også advare dig om ethvert forsøg på at flytte eller manipulation med enheden.

 

INDBYGGET ALARMSIRENE

Indbygget alarm sirene vil hjælpe dig med at reagere hurtigt i tilfælde af en oversvømmelse, eller ved hurtige temperaturændringer, og hvis nogle forsøge at manipulere med den.

 

TELESCOPIC FØLER BEN

Fibaro Flood Sensor er den eneste i verden som perfekt passer på ujævne overflader takket være guld teleskopiske føler ben, som er fleksible nok til at kompensere for ujævne overflader.

 

IND / UD TERMINALER

Indgangssignalbøsningen giver mulighed for tilslutning af en ekstern sonde og installere sensoren i enhver placering. Udgangsklemme giver mulighed for tilslutning til et alarmsystem.

 

VISUAL INDIKERINGSLYS

Bortset fra indbygget alarm sirene, kan enheden advare dig om en trussel ved hjælp indbyggede i RGB diode som skifter farver alt efter status.

 

SABOTAGE FOREBYGGELSE

Specielt designet kabinet indeholder en sabotage-knap, som beskytter den mod at blive åbnet utilsigtet.

 

BATTERIDREVET

Et enkelt batteri er nok til at forsyne sensoren i 2,5 år. *

 

TEMPERATURFØLER

Indbygget temperatursensor kan bruges til at styre et gulvvarmesystem eller fungere som en brandalarm sensor, ved at detektere hurtige temperaturstigninger.

 

* kun på standardindstillingerne


En sensor, med masser af muligheder

Vores Flood Sensor er en helt kompromisløs enhed. Det kan tilsluttes ved hjælp af batteri eller VDC strøm, afhængigt af operativsystemets placering. Sensor vil arbejde på 12 eller 24 VDC. Takket være udgangs kanal kan Fibaro Flood Sensor integreres med ethvert alarmsystem. Indgangs kanal giver mulighed for ekstern tilslutning af en kontakt sonde, til at bruge Flood Sensor på bestemte steder hvor tilgængelighed er begrænset.

Kan tilsluttes til stikkontakten
Eller batteri drevet.

Du kan anvende Flood Sensor med 12/24 VDC eller et batteri, som vil kunne klare op til 2,5 år.

Samarbejder med
alle alarmsystemer

Sensor tillader integration med næsten alle tilgængelige kabl alarmsystemer på markedet.

Kabel
eller trådløst

Sensor muliggør at sende alarmbeskeder via ledninger eller som trådløst.

*Billede Satel - www.satel.pl


Dobbelt Sabotage beskyttelse

Vores oversvømmelse sensor er meget smukke, derfor pille finger, som forsøg på at flytte eller forsøg på at åbne vil gøre at sensoren ikke længere kan opretholde overvågningsprocessen pga. forstørrelser. Et være forsøg på at flytte sensoren fra ens oprindelig placering, vil blive opdaget takket være den indbyggede bevægelsessensor. Desuden forsøg på at åbne sensoren, vil blive opdaget med en rapport, som sendes til hoved centralen. Husk på, at dette er en meget vigtig enhed, idet følger der et stort ansvar, den overvåger vores hjem og hjælper os til at reagere hurtigt hvis udhæld er ud.

 

15°

Tilt sensor


Alle steder
der er behov

Det er meget afgørende for hvor hurtigt potentielle trusler opdages hurtigt inden et sammenbrud. Med Fibaro Flood Sensor i kompakte størrelse, med diverse kraftoverførsel og alarmsystemer og kommunikationsmuligheder, er du garanteret at være i den første række hvis udhæld er ud. Sensoren kan installeres på svært tilgængelige steder, desuden kan den arbejde i hvilket som helst stede, du ønsker. Hvis den så ikke kan installeres i ønskede sted, kan du altid tilslutte en kabelforbundet sensor til påvisning af lækage i sit bedste sandsynlige sted den skulle forekomme.

* Kabel sensoren leveres ikke sammen med oversvømmelses sensoren.


Guld teleskopiske føler

Fibaro Flood Sensor er udstyret med tre ultra følsomme sonder, belagt med 24-karat guld. Sofistikeret mekanisme teleskoper gør det muligt for at placere Sensor i enhver placering, selv på en ujævn overflade. Forkromning forhindrer sonderne at korrodere og giver den bedste følsomhed som hurtig kan spotte flydende væsker. Alt dette for at reagere hurtigt, før skaden er stor og bliver alvorlig.


Indbygget åbnet kabinet signal alarm

Af sikkerhedsmæssige årsager er Fibaro Flood Sensor kabinet beskyttet mod at blive åbnet, slukket eller ødelagt. Alle disse hændelser hvor alle form for manipulation vil resultere i husstandsmedlemmer bliver anmeldt ved hjælp af SMS, Push eller e-mail.


Visual farvedisplay

Ser Du, er nok til at finde ud af, hvad der skete, takket være den farvede indikator. Afhængig af Flood Sensor indbygget LED belyste farve, vil du vide, om sensoren har registreret vand eller et fald / stigning i temperaturen. Med sin indbyggede Z-Wave rækkevidde tester kan du nu nemt afgøre, om det sted, du har valgt for sensoren, giver mulighed for at kommunikere med de vigtigste controller, eller måske bliver du nødt til at bruge en ekstern kabelforbundet sonde, for at sikre korrekt drift.

 

Alarm

Opdaget vand

Uden for

Z-Wave netværket

Inden for

Z-Wave netværket

80°C

Temperatur for høj

21°C

Temperatur er optimal

-1°C

Temperatur er for lav


Sikkerhed frem for alt

Selv før vores vaskemaskine og badekar give os en lille oversvømmelse, diverse VVS giver os nogle advarsler, så vi skal holde et tættere øje på dem. Små utætheder ved badekarret afløb eller en lille vandpyt ved siden af vaskemaskinens dræn, bør absolut toppe vores interesse. Men hvad skal vi gøre, når karret er allerede bygget ind, og utætheder er for små til at blive set? Det bedste er at forebygge end at helbrede. Flood Sensor er en perfekt løsning i enhver placering, som vi måske har mistanke en lækage opstår, selvom adgangen til placeringen er meget vanskeligt. Sådan et sted kan være i en indbygget badekar med afløb, indbygget vaskemaskine eller opvaskemaskine. Installer Fibaro Flood Sensor i svært tilgængelige områder, og få ro i sindet. Hvis selv den mindste lækage vises, vil du få avancerede advarsel på din smartphone, og du vil være i stand til at reagere inden det bliver for sent.

* I tilfælde af en alarm, går øjeblikkelig information om oversvømmelse til din telefon og tablet.


Svært at sænke

Sensoren er designet til at arbejde i de hårdeste betingelser. Det virker korrekt ved lave eller høje temperaturer, fra -10°C * til 95°C *. Den kan håndtere alle typer af oversvømmelser, hvad enten det er hurtigt eller langsomt. Enheden er vandtæt, giver mulighed for direkte kontakt med væsken og forhindrer oversvømmelse, som ville få det til at holde op med at virke. Kun denne type sensor kan garantere din sikkerhed.

* Ved at bruge af det rigtige batteri.


Meget hurtig reaktion

Oversvømmelser trussel opdaget af Fibaro Flood Sensor kan resultere i Fibaro System automatisk reagere ved at lukke vandforsyningen for at forebygge skader. Det er nok til at installere en magnetventil i dit hydrauliske system. Systemet vil være i stand til at betjenes via det automatisk Fibaro Relæ indsats som så afbryder magneventilen. Fibaro Flood Sensor i et par med en magnetventil og en relæ modul indsats betyder en tryghed for dig, og sikkerheden til dit hjem.

”Vandforsyningen er afspærret ... “


Udnyt gulvvarme

Gulvvarme er en fantastisk komfort for mennesker, og desværre et mareridt for den enkelte at kontrollere korrekt. Det er meget vanskeligt at fastslå den optimale temperatur og sluk for varmen på det rigtige tidspunkt for at undgå ubehagelige temperaturer. Takket være den integrerede temperaturføler, vil Fibaro Flood Sensor hjælpe dig med at administrere din gulvvarme. Sammen med Fibaro Home Center 2 vil sikre, at temperaturen er ideel for din families komfort, alt imens at være så energieffektive som muligt.

28°C

gulvvarme temperatur

Vidste du at ...

Fibaro har en Universal sensor, der kan kombineres med en passende fastgjort DS18B20 temperaturføler, som derefter kan monteres under gulvoverfladen og endda dækket med beton.


Vil forhindre isdannelse

Fordi Fibaro Flood Sensor har, ingen problemer at håndtere de hårdeste miljøer, du kan nemt bruge det udvendig foran dit hus for at kontrollere temperaturen i din indkørsel. Hvis din indkørsel isser til, kan selv den mindste mængde af is få din bil til at skride, når du forlader din garage. Ising kan forårsage en masse unødvendige ulykker. Med Fibaro Flood Sensor er den perfekt designet til den opgave, sammen med opvarmning mats vil den forhindre selv den mindste isdannelse omkring dit hus.

-1°C

Temperatur


... og hjælper dig med at registrere ved en brand

Den er ikke bange for ekstreme temperaturer. Enhver pludselig temperaturændring vil udløse en alarm i kontrolpanelet * og husholdningen vil blive advaret om det samme på deres mobile enhed. Heldigvis Fibaro Flood sensor kan hjælpe med at opdage en brand i sin vorden, især hvis der er ukendte problemer med din nuværende brand detektorer. Med Fibaro Flood Sensor har du ekstra trykhed, støtte til dit brandalarmanlæg.

 

80°C

Temperatur

Perfekt kombination

Avanceret modul samspil og udvidet scener vil give Dit Home Center 2 kontrol til at tage selvstændigt passende skridt umiddelbart efter påvisning af en risiko for f.eks. oversvømmelser eller brand. Selv efter den mindste væske afsløring nær vaskemaskinen, vil Flood Sensor sende et signal til et relæ modul kontakt, der vil afspærre for vand ved at lukke magnetventilen, og afbryd strøm til vaskemaskine, som er forbundet til et Fibaro væg stik. Ved tilfælde af brand afsløring, et relæ modul kontakt vil lukke for magnetventilen til gas, kontrolpanel selvstændig vil tænde for lyset, der markerer din flugtvej, og ventilationssystemet starter på maksimalt niveau for at slippe af med røgen. Disse er blot nogle af de muligheder, når du forbinder moduler og enheder i Fibaro systemet.

... enhver reaktion

efter dine præferencer ...


Trådløs
opdatering

Fibaro Flood Sensor er designet til at få firmwareopdateringer automatisk uden behov for handling fra den enkelte bruger. Automatiske softwareopdateringer giver dig bekvemmelighed og ro i sindet med Fibaro Systemet.

Opdatering

er i gang


Indbygget rækkevidde tester

For din sikkerhed og tryghed skyld og for at sørge for oversvømmelse sensor fungerer korrekt, er det blevet udstyret med en indbygget Z-Wave-netværks rækkevidde tester. Kommunikation i trådløse Z-Wave mesh-netværk kan du holde forbindelsen med centralen over en lang afstand og ved indirekte tilslutning, ved hjælp af andre Z-wave moduler. Indbygget LED vil give dig mulighed for nemt at kontrollere, om sensoren har et godt signal, og kan kommunikere med Fibaro system eller om den kræver en anden placering, nemt og bekvemt.

Direkte
Routing
Uden for rækkevidde

Hent betjeningsvejledning

Klik her for at hente og se vejledningen for "Fibaro Flood Sensor"

Food Sensor instrukcja

Se video

Klik her og se hvordan den virker " Fibaro Flood Sensor".

Flood Sensor film