HURTIG LEVERING

LEVERING 1-3 DAGE.

ALTID NYE pRODUKTER !

Vi levere altid enheder med den sidste nye Firmware/Software.

Altid nyeste varer på lager.

BRUG FOR HJÆLP ?

Mads Lund  Tlf. +4520275925

Poul Sørensen Tlf. +4523432758

kontakt@youcontrol.dk

Youcontrol.dk
Besøgende online :62
Facebook
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions

Handelsbetingelser og Persondatapolitik

1. Køb hos Youcontrol.dk  

Der er ikke indgået en bindende købeaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Youcontrol.dk 

 

2. Pris 

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris. Alle priser i shoppen er vist både inkl. og ekskl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. 

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. 
 
Der tages forbehold for:  
• Valutaændringer  
• Force majeure  
• Leveringssvigt  
• Afgiftsændringer  
• Udsolgte varer og trykfejl 

 

3. Levering 

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Youcontrol´s grossister og underleverandører 

 

4. Betaling 

Du kan bestille og betale online via: 

 

Betalingskort. 

Bankoverførsel. 

 

Danske overførsler: 

Danske bank Bankkonto: 

Reg.nr. 3409 

Konto nr:  11548539 

 

Udenlandske overførsler: 

IBAN: DK85 3000 0011 5485 39 

BIC / SWIFT: DABADKKK  

 
Betales der med betalingskort er du endvidere altid sikret mod misbrug og du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer). Beløbet hæves først på din konto den dag, hvor vi afsender din vare. 

 

5. Reklamationer - webshop 

Alle varer hos Youcontrol.dk er kvalitetsvarer.  Hvis der mod forventning skulle være en fejl eller en mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få repareret eller ombyttet varen. 

Information: Reklamationsretten er 2 år. For at kunne reklamere over et produkt skal du fremvise/vedlægge kvittering eller følgeseddel (for butiks- henholdsvis postordrekøb). Youcontrol tester alle indleverede produkter. Viser det sig, at det er en brugerfejl, eller hvis produktet er fejlfrit, debiteres kunden for mindst 250 kr. for hver på begyndt time Youcontrol bruger på testarbejde + Fragt omkostninger (gebyret kan blive betragteligt større, hvis fejlen opdages af et certificeret servicefirma). For at undgå unødvendige reklamationer henviser vi til producentens eller generalagentens supportnummer. 

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 14 dage anses reklamationen altid for værende rettidig.

 

Reklamationer -  (B2B) 

Reklamationsretten er 1 år. for Business to Business 

 

Vigtigt: 

Der skal altid oprettes en supportsag før returnering - kun med supportsagens nummer påført, modtages varen til reparation. 

 

Opret supportsag her:https://youcontrol.dk/contacts Eller på Email : kontakt@youcontrol.dk skriv ( Reklamation ) Som emne

   

Ved reklamationer angående  Z-Wave Controller / Master, skal producentens support afdeling altid kontaktes inden den sendes retur til Youcontrol ApS, de vil ofte ville kunne løse problemet online.  Hvis producenten ikke kan løse problemet sendes Z-wave masteren retur sammen med email korrespondance / Support nummer, der har været mellem dig og producenten.

 

support@fibaro.com 
support-usa@fibaro.com 

 support@getvera.com 

 

Returnerings adresse: 

 

Youcontrol ApS 
Att. Service Mads Lund  
Kirsebærvej 44 
8600 Silkeborg 

 

Vigtigt! Pakken skal sendes direkte til Youcontrol ApS adresse. Hvis pakken sendes så Youcontrol skal afhente denne på f.eks. pakkeshops, posthus mm. Vil der blive opkrævet 75,00 DKK for denne ydelse. 

 
Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 14 dage anses reklamationen altid for værende rettidig. 

 

6. Fortrydelsesret - Webshop 

Youcontrol.dk  tilbyder 14 dages fuld returret . Varen returneres naturligvis i original emballage som ved modtagelsen. 

1: Du skal skriftligt meddele fortrydelse inden 14 dage fra modtagelse. 

2: Dernæst har du 14 dage til returneringen af varen. 

 
Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres skal være forsvarligt indpakket.  
 
Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er kommet helt frem. Yderligere giver det dig mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 

 

Returneringsadresse: 

 

Youcontrol ApS 
Att. Service Mads Lund  
Kirsebærvej 44 
8600 Silkeborg 

 

Vigtigt! Pakken skal sendes direkte til Youcontrol ApS adresse. Hvis pakken sendes så Youcontrol skal afhente denne på f.eks. pakkeshops, posthus mm. Vil der blive opkrævet 75,00 DKK for denne ydelse som vil blive fratrukket det refunderede beløb. 

 

 

Fortrydelsesret -  (B2B) 

Der gives ikke fortrydelsesret for Business to Business kunder, der kan dog gøres undtagelser. 

  

7. Leveringsbetingelser 

Ved webshop bestillinger af lagervarer bliver varerne sendt indenfor 1-5 dage, såfremt varen er på lager. Såfremt varen er udsolgt eller under produktion, så vil der blive oplyst forventet leveringstid. 
 
Køber faktureres for den aktuelle fragtpris. 

 

8. Ejendomsret 

Youcontrol.dk forbeholder sig fuld ejendomsret med de dertilhørende rettigheder over varen indtil endelig betaling er sket. 

 

9. Transportskader 

Transportskader skal omgående anmeldes til fragtmanden eller postvæsnet. Er det på forhånd aftalt med transportøren, at varen må stilles uden kvittering, er Youcontrol.dk uden risiko, hvis varen skulle forsvinde eller være beskadiget. 

 

10. Force majeure 

Skulle leveringen være forhindret helt eller delvist pga. force majeure, fritager det Youcontro.dk for ethvert ansvar. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig, borgerkrig, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, stats indgriben, mangel på drivmidler, naturkatastrofer eller andre yder omstændigheder som påvirker levering. 

 

11. Rådgivningsansvar 

Youcontrol.dk’s bistand til køber eller købers rådgiver med teknisk rådgivning er alene at betragte som retningsgivende og uden ansvar for Youcontrol.dk 

 

12. Produktansvar 

For skade på person eller tinge, der er følge af mangler eller fejl ved leverede produkter, hæfter Youcontrol.dk kun i det omfang, ansvaret i henhold til ufravigelig lovning pålægges Youcontrol.dk. Youcontrol.dk påtager sig dog i intet tilfælde ansvar for driftstab, tidstab, avancetab eller andet indirekte tab. 

 

13. Produkter 

Youcontrol.dk opdaterer løbende produkterne for at være på forkant med udviklingen. Derfor tages forbehold for ændring af modeller, sortiment, farver og priser, som er i vores webshop. 

 

14. Sikkerhed 

Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer) Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser. 

 

15. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende 

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. 
 
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. 
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en en hustand registreret 
som firma (firma=erhvervskunde eller institution). 
 
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation 
medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. 

 

16. Kompatibilitet 

 
Youcontrol ApS kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer, som følge af ændringer i en konfiguration af Youcontrol´s sammensatte komponenter. 
Youcontrol ApS kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer mellem hardwareløsdele ved køb til selvmontering. 

Det er forbrugernes eget ansvar inden køb, at undersøge om kompatibiliteten af det bestilte produkt fungere til det tilsigtede formål. 

  

17. Er du i tvivl? 

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Youcontrol.dk, at De retter henvendelse til 
kontakt@Youcontrol.dk

 

18. Sales to countries other than Denmark. 

Please note that Youcontrol ApS. does not pay for shipping costs related to complaints and defective units. These expenses to and from Denmark, the customer must pay the exchange of defective goods. 

 

Persondatapolitik

Dataansvar :


Youcontrol ApS er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger

Youcontrol ApS

Kirsebærvej 44

8600 Silkeborg.

Tlf. +4523432758 / +4520275925

E-mail kontakt@youcontrol.dk

CVR nr.: 34692904. Etableret i år 2012

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi ?
Når du registrerer dig vores nyhedsbrev, registrerer vi følgende personoplysninger: Navn, e-mailadresse, IP-adresse.
Når du køber et produkt på vores hjemmeside, registrerer vi følgende personoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse samt oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt returnerer.

 

Hvad er grundlaget for indsamlingen ?
Indsamlingen af personoplysninger er nødvendig for at vi kan opfylde den med dig indgåede købskontrakt. IP-adresser indsamler vi for at kunne forhindre svig.

 

Hvor lagres dine personoplysninger ?
Personoplysninger lagres på vores sikre servere. Nogle personoplysninger videregives til tredjemand. Visse af disse tredjemænd er databehandlere, som opbevarer og behandler personoplysninger på Youcontrol ApS vegne i henhold til denne datapolitik og i henhold til de databehandleraftaler, der er indgået med respektive databehandlere. Alle persondata opbevares og behandles i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

 

Hvordan indsamles dine personoplysninger ?
Personoplysninger indsamles ved tilmelding til Nyhedsbrevet og ved gennemførelse af køb.
Youcontrol ApS modtager ikke personoplysninger om dig fra andre virksomheder.

 

Udlevering af oplysninger :
Youcontrol ApS udleverer ikke personoplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring eller anden kommerciel brug.
Du har til enhver tid ret til at anmode os om, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål behandlingen tjener samt hvilke databehandlere, vi i forbindelse med behandlingen benytter.
Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med, at du køber et produkt af os.

 

Rettelse af dine personoplysninger :
Hvis du mener, at de personoplysninger, vi har om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke:
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev.

 

Sletning af personoplysninger :
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.
Alle fakturaer opbevares i 5 år fra udgangen af regnskabsåret i overensstemmelse med bogføringsloven.
Alle købsoplysninger slettes automatisk efter 5 år.

 

Cookies :
Youcontrol ApS anvender ”cookies” på websiden. Cookies giver os blandt andet overblik over, hvor mange der besøger de forskellige dele af vores webshop samt giver os mulighed for at opnå en større forståelse for potentielle områder der skal forbedres. Cookies er små filer, som gemmes på din computer. Således gemmes og opbevares informationer fra den computer, der besøger websiden til næste gang, websiden besøges af den samme computer. Som bruger er det muligt selv at vælge, om din browser skal acceptere cookies eller ej. Det er også muligt at slette de cookies, som ligger på din computer.