HURTIG LEVERING

LEVERING 1-3 DAGE.

ALTID NYE pRODUKTER !

Vi levere altid enheder med den sidste nye Firmware/Software.

Altid nyeste varer på lager.

BRUG FOR HJÆLP ?

Mads Lund  Tlf. +4520275925

Poul Sørensen Tlf. +4523432758

kontakt@youcontrol.dk

Youcontrol.dk
Besøgende online :53
Facebook
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions

 

I øjeblikket er FIBARO systemet den bedste bygningsautomatik løsning på markedet.

Fibaro tilbyder en ikke-invasiv installationsproces, hvilket eliminerer behovet for at trække mange meter kabel. Vores fysisk små moduler kan installeres i vægkontakter, i dåser bag lampesteder, bag et rullegardin etc. og er kompatible med alle elektriske systemer. Det er det eneste system på markedet, der er i stand til at styre LED-belysning eller fluorescerende lys i elektriske systemer uden en neutral ledning (gamle typer elektriske systemer). Fibaro enheder skal ikke tilsluttes permanent til bygningens infrastruktur. Så hvis du ønsker at ny istandsætte din lejlighed, fjerne nogle vægge og ændre indretningen, er det ikke noget problem. Bare gør det. Du skal blot fjerne et givent modul fra væggen og installere det på en ny placering. Takket være mesh-netværk, vil modulet opdatere sin placering og genoptage samarbejdet med de øvrige systemkomponenter

 

Kompatibilitet og Z-Wave teknologi

Fibaro giver fuld frihed til styring og kommunikation, da det er foreneligt med de fleste mobiltelefoner på markedet. Fibaro er kompatibel med trådløse produkter fra næsten 300 uafhængige fabrikanter og med alle andre enheder, der kan styres ved hjælp af systemer, fremstillet af vores konkurrenter. Den er kompatibel med alle IP-kameraer til rådighed på markedet – når en hændelse er registreret, vil systemet sende et billede eller en video til din mobiltelefon.
 

Det intelligente system

Fibaro System kontrollerer og overvåger status for individuelle enheder, og, om nødvendigt, informerer systemet dig om en hændelse. Det er det eneste system på markedet, der kender en nøjagtig placering af et rullegardin eller et fortelt, osv. Det opdaterer automatisk. Det opretter automatisk sikkerhedskopier af gemte indstillinger og sender dem til eksterne servere. Batteridrevne komponenter vil informere dig i god tid inden behovet for at ændre energikilde. Hvis du tager på ferie og glemmer at slukke for varmen, vil Fibaro sende dig en meddelelse og spørge, om det skal gøre det for dig.

 

Den grafiske brugerflade

Det er det eneste system, der har et så enkelt konfigurations interface, at du kan ændre afhængigheder mellem enheder, scenarier og hele systemet intelligens fra en hvilken som helst computer til enhver tid, uden nogen speciel software eller behov for at ringe til teknisk service.

Sikkerhed

Fibaro System kan integreres med et eksisterende alarmsystem. Hver komponent i systemet kan fungere uafhængigt af den centrale enhed. Hvis den centrale enhed er beskadiget, og systemet registrerer f.eks. en brand, vil hver komponent beslutte uafhængigt, om rullegardiner skal trækkes op, vinduer og døre åbnes, aktivere udluftningsystemet osv. Du behøver ikke en VPN-forbindelse eller en statisk IP-adresse at fjernstyre systemet .

 

Fibaro Multimedia vil lade Dig:

Styre systemet fra ethvert TV med en HDMI-forbindelse.
Du har en rolig aften derhjemme ser en film, når det banker på døren. Filmen bliver sat på pause, lyset er uændret med 30% lysstyrke i stuen og 100% lysstyrke foran huset. Billedet fra kameraet foran huset vises på TV skærmen. Du henter din telefon, hvor du kan se et billede tæt på, du har en kort samtale, og derefter åbner du porten med et enkelt klik.

Se videoer og styre din egen video bibliotek.
Du kan få adgang til dine foretrukne videoer, uanset hvor dit TV er.

Lytte til din yndlingsmusik i ethvert rum, takket være non-invasive audio multi-rum.
Forestil dig ... du går ind i stuen, og din yndlingsmusik begynder at spille. Du går ind i køkkenet, sensor registrerer din tilstedeværelse, og køkkenradioen begynder at afspille den samme musik. Men der er mere ... I tilfælde af brand, vil alle lydenheder spille specifik besked for at advare din familie.

 

Fibaro tjenester

Med Fibaro kan du få adgang til en stor database af tjenesteydere, så du straks kan reagere i tilfælde af fejl i huset. For eksempel i tilfælde af en læk ved vaskemaskinen vil systemet automatisk give dig en liste over blikkenslagere i dit nabolag sammen med deres kontaktoplysninger, så du kan tilkalde en af dem straks.*

Shopping med Fibaro

Systemet vil blive integreret med de største online-butikker. Når du handler regelmæssigt, spilder du en masse tid med at stå i kø ved kassen. Tilbring denne tid med din familie i stedet - Fibaro vil shoppe for dig, betale for det, og informere dig om leveringen, så snart leverandøren ankommer.

 

Fibaro unikke vardier

Med Fibaro Systemet kan du definere scenarier og konfigurere afhængigheder mellem bestemte enheder hos dig selv i overensstemmelse med specifikke hændelser, uden at det er nødvendigt at tilkalde en specialist. Du kan gøre det på ingen tid, og hvis du ikke kan lide resultatet eller blot skifter mening, kan du omkonfigurere systemet derhjemme eller på arbejde på få sekunder. Se, hvor nemt det er! * Denne funktionalitet er kun tilgængelig i udvalgte lande.

Fibaro er et system skabt af både entusiaster og eksperter inden for intelligent bygningsteknologi

Vi ønskede at skabe en løsning, som alle har råd til; derfor har vi udviklet et top-kvalitets produkt til en rimelig pris. Ifølge data fra marts 2011 er vores produkt det billigste af alle de konkurrerende produkter i denne gruppe tilgængelig på verdensmarkedet.


© 2012. FIBAR GROUP. All rights reserved Our system solutions are protected by 12 patents in Europe and the USA. Moreover, each component of the Fibaro interface (including, in particular, the manner of presentation, arrangement and navigation solutions) is copyrighted, as per the Act of 4 February 1994 ( published in: Journal of Laws of 1994, No. 24, Item 83; consolidated text: Journal of Laws of 2006, No. 90, Item 631). FIBAR GROUP Sp. z o.o., seated in Poznan, is the owner of the copyright. The Fibaro Interface is registered with EUP and USPTO as a utility design and is under 10-year legal protection.