HURTIG LEVERING

LEVERING 1-3 DAGE.

ALTID NYE pRODUKTER !

Vi leverer altid enheder med den sidste nye Firmware/Software.

Altid nyeste varer på lager.

BRUG FOR HJÆLP ?

Mads Lund  Tlf. +4520275925

Poul Sørensen Tlf. +4523432758

[email protected]

Youcontrol.dk
Besøgende online :41
Facebook
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions


 

 

Vigtigste formod med FIBARO systemet, er at installere det i ethvert hjem, lejlighed eller kontor, uden at det berører den mindste infrastruktur facilitets ændring. Vi tilbyder dig fuld kontrol over dit hjem uden at beskadige væggene, ombytning af tavler m.m. Vi har, tilpasset sig til Deres ønsker og ikke omvendt. Det er en af de mange faktorer, der adskiller os fra vores konkurrenter.
 

 

 

 

 

 

 

Installation på 3 min.

Installationen af vores enheder tager cirka 3 minutter*. Alt det du skal gøre er at afmontere en given afbryder (f.eks en lysafbryder som bruges til tænd og sluk) som sidder i væggen, løsn alle ledningerne så den helt kan tages væk, derefter skal du blot tilslutte Fibaro modul ved hjælp af ledninger forbundet sammen til afbryder. Installationen afsluttes ved at samle afbryderen tilbage ind i væggen. *3min –EU indmuringsdåser ikke DK LK FUGE dåser.

Den mindste i verden

Hver Fibaro modul er på kun 42,5 mm lang, 37,0 mm bred og 15,9 mm høj, hvilket gør dem til verdens mindste enheder af denne type. Desuden udvendige Fibaro Systems enheder er skabt med fryd for øje, pålidelig og perfekt i hver detalje.

 

Enkelt og uden evasiv installation

For din sikkerhed, bør hver installation af enheder art udføres af en autoriseret elektriker eller en uddannet person. Nedenfor er illustreret eksempel på installationsprocessen for et af vores moduler.

 

Tilføjelse af modul til Fibaro Home Center

For at fuldføre installations processen, skal du have tifføjet den lige installerede enheden som Du lige har tilsluttet. Først skal du sætte Home Center i oplærings mode derefter hurtigt tryk tre gange på selv enheden, derefter finder hvor Home Center enheden og konfigurere den så den er kompatibel med Home Center, dermed er installationen slut. Takket være den innovative teknologi i Z-Wave enheder til at kommunikere med centralen FIBARO er det barneleg og tarlatanen er nem, og frem for alt billigt.