HURTIG LEVERING

LEVERING 1-3 DAGE.

ALTID NYE pRODUKTER !

Vi leverer altid enheder med den sidste nye Firmware/Software.

Altid nyeste varer på lager.

BRUG FOR HJÆLP ?

Mads Lund  Tlf. +4520275925

Poul Sørensen Tlf. +4523432758

[email protected]

Youcontrol.dk
Besøgende online :158
Facebook
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions

 

FIBARO Systemet giver dig mulighed for at kontrollere alt belysning i dit hjem ved hjælp af skærmen på din smartphone. Reducere intensiteten af lyset ned til 70% procent, det sparer energi og penge. Kompatibilitet af moduler giver dig mulighed for at styre en hvilken som helst type belysning til rådighed på markedet. Lad atmosfære i dit hjem perfekt afspejler dit humør.

 
HELE RUM
Et enkelt klik for at tænde eller slukke belysningen i hele rummet.
PREVIEW VÆRELSER
Hurtig og klar visning af værelser som giver dig oplysninger om, hvor belysning er tændt..

Hvor mange gange har du glemmer at slukke lyset, når man forlader huset? I dagens tempo i vores daglige liv er det helt normal. Med FIBARO har du indsigt i hvert enkelt værelse fra overalt på Jorden. Med en klar og let-at-bruge interface, kan du styre det med en svirp med håndleddet.
STYRING MED LETHED

Bare klik på pæren til at tænd eller slukke lyset. Ønsker du at slukke lyset med 50%? Intet problem træk for skyderen. Med dens hjælp kan du med lethed justere lyset.
NEDERSTE BAR MANU + LINKS

I bunden af vores interface har vi designet en ekstra bar i hovedmenuen for at få hurtig adgang til andre funktioner i systemet, genvejstaster. Derudover har du mulighed for at tilføje genveje for at matche menuen derhjemme.