HURTIG LEVERING

LEVERING 1-3 DAGE.

ALTID NYE pRODUKTER !

Vi leverer altid enheder med den sidste nye Firmware/Software.

Altid nyeste varer på lager.

BRUG FOR HJÆLP ?

Mads Lund  Tlf. +4520275925

Poul Sørensen Tlf. +4523432758

[email protected]

Youcontrol.dk
Besøgende online :43
Facebook
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions

Uanede muligheder

Slip din fantasi løs, ved at dekorere stue eller badeværelse. Opret belysnings effekt ved at disse matcher udenfor vejrforhold, til dit humør eller til at særlig anledning. Du har 3 millioner farver på hånden, som bare venter på dine ideer!

Fibaro RGBW kontrol enhed er en af sin egen af slagsen, avanceret trådløs 4-farve LED strips kontrol modul. Bortset fra de traditionelle RGB-kanaler understøtter den også ekstra hvidt lys kanal, som giver mulighed for at tilføje pastelfarver til farveskemaet. Enheden kan styre op til fire analoge indgangs sensorer.

RGB eller RGBW?

Fibaro RGBW modul styrer tre eller alle fire LED farver som giver dig millioner af lys farver og væge imellem.

Analog sensor

Fibaro RGBW kontrol modul består af fire analoge indgangs kanaler som hver understøtter alle former inputs føler f.eks. lyssensorer, vind sensorer, tryksensorer og potentiometre som opererer inden for 0-10V rækkevidde.

Fire kanal output

Fire output kanaler som giver mulighed for at tilslutte og uafhængigt styre hver af tilsluttede lyskilder.


Hjem .. sådan, som Du kan lide det

LED dioder er meget udbredt i hjemme belysning. LED-belysning passer perfekt til moderne design, og afhængigt af dit humør skaber et fredelig varme.

LED er ekstremt energieffektive og relativt billig. Som et eksempel så anvendes LED oftere nu i interiør design, til accent design med strejf af LED belysning.

Vælg din yndlingsfarve

Vi har skabt en intuitiv brugerflade til din smartphone eller tablet, af hvilken du vælger at bruge er op til dig, nu din foretrukne farve for hver belysnings zone er bare en leg. Yndlingsfarve bar skifter farve i en stue eller barns værelse ligesom et strejf af tryllestav. Slider på bruger fladen lejende let hjælper dig med farveovergang fra pastelfarver, måske harmonisering sammen med musik som spiller i baggrund. Der er en magisk kugle så godt som, så du kan vælge hvilken som helst farve du ønsker til din stemning. Du er en troldmand ved dit velbefindende.

Opret din egen farve kompositioner

Vi har designet fire belysning scener med fantastiske animationer. Fordyb dig i en atmosfære af kærlighed og varme med lys som simulerer tændt pejs, eller føl magien i inspirerende morgen i farverne på morgens daggry. Frembring mener om varme sommerdage, storme vejr og kontrollere den unikke magiske farver i en simulation af en storm. Alle farlige situation opdaget af FIBARO systemet vil blive yderligere forstærket af visuelle effekter, især ønskelige for hørehæmmede.

Godt humør udbyder

Fortrylle dit interiør og dig selv

Efter hård dags arbejde, fortjener du at slappe af. Alt det du skal gøre er at starte en forprogrammeret ”slappe af scene” med et tryk på en knap. Dit intelligente hjem vil gøre resten - justere temperatur, fugtighed, justere musik volumen og starte belysnings scener, alt dette ved hjælp af analoge sensorer tilsluttet til RBG modul. Pastelfarver vil hjælpe dig stille og roligt glemme alt om stress og hverdags gøre mod. Takket være Fibaro RGBW kontrol modul vil du opleve din egen oase af fred. Følelser af varm i dit hus takket være Fibaro RGBW kontrol modul.

Ejendommens advarsler med farver

Din intelligente hus reagerer på noget, der sker omkring og informerer dig om det med farver af lys. Brug af Fibaro RGBW kontrol modul er ikke blot at arrangere indvendige belysning, men også for at informere dig om alle omstændigheder, du kan forestille dig.

Takket være fire analoge indgange kan Fibaro RGBW kontrol modul forbindes til fire uafhængige analoge sensorer, der opererer indenfor 0-10V rækkevidde. Ved brugen af analoge sensorers støtte til at skabe måske badekar belysning, eller måske informere om vandtemperaturen med farver. Adaptere stue belysnings betingelser med udenfor. Hjælp din Fibaro Home Center til at beslutte, om at starte sprinkler system afhængige af signaler fra jordfugtighedssensorer og lysintensitet sensorer.
48°C
vand temperatur
Fordybe dine sensor i farver

Fremhæv dit badekar oplevelser afhængigt af vandtemperaturen får en overjordisk effekt i interiør design i dit badekar miljøet.

Regnvejr
regn sensor
Eksplosion af farver ved regnvejret

Overskyet dag, tænd for de farverige øjeblikke af glæde.

Alarm
dør/vindue føler aktiv
Blinkende Patrol

Blinkende RGB stråler i haven vil give dine naboer og redningstjenesterne om tilstedeværelsen af en ubuden gæst. Mærk lige komfort sikkerhed


Uanede muligheder

med analoge sensorer

Fibaro RGBW kontrol modul understøtter op til fire indgangs analoge sensorer, som giver Fibaro Home Center 2 mange informationer, baseret på dem skaber Fibaro System komfort og sikkerhed.

Takket være oplysninger fra analoge sensorer, vil Home Center rulle markiser for at forhindre dem i at blive revet af vinden, lukke vinduer, når det regner eller begynder at bliver koldt. Analoge sensorer vil lade dig opleve en rigtig intelligens.


Vejrstation
jord fugtighed

Aktivere sprinkler system
når jorden er for tørret

At vedligeholde have er en stor udfordring. Derfor tak til Fibaro RGBW kontrol modul, vanding af græs har aldrig været nemmere. Blot tilslut temperaturføler og en jord fugtighedsføler til Fibaro RGBW kontrol modul dermed sikre du at din græsplæne vandes når det er nødvendigt. Ved hjælp af oplysninger fra disse følere vil Fibaro Home Center 2 ikke spilde vand på græs hvis det f.eks. det lige har regn m.m. Nyd en smuk, sund græs uden udtørrede platter.

Anbefalede sensorerLB-797

Jord fugtighedsføler


AP-TOPZ5

Udendørs temperatur føler


Ved måneskin vil hjælpe dig med at spare strøm

Havebelysning ser ikke kun godt i mørket, men det øger også sikkerhed for dig og din familie. Havebelysnings intensitet som kan justeres til at matche omgivelser ved hjælp af tilsluttet lyssensor til Fibaro RGBW kontrol modul. På den her måde, når solen går ned sent på aftenen, vil du have tændt lyset efter solnedgang. Og når fuldmånen skinner, vil lyset tændes med en mindre styrke for at spare strøm.SERVODAN 43-198

Tusmørke føler


PRODUAL LUX24

Tusmørke føler

lys styrke
have belysning

luftkvalitet
luftfugtighed
lufttemperatur
luft tryk

Bedste børnepasning

Brug Fibaro RGBW Controller til kontinuerligt overvåge forholdene i dit barns værelse. Tilslut fire analoge sensorer og overvåge luftkvalitet, fugt, tryk og temperatur. Du vil sikre perfekte forhold for dit barn til at sove og vokse op i.

anbefalede sensorerThermokon LCN-LW04

Luftkvalitets sensor


PRODUAL KLH-100

Indøres temperatur sensor


HOTCOLD HCRH-01

Indøres luftfugtighed sensor


COMET SYSTEM T2214

Luftrums tryksensor


Akvarium under kontrol

Akvarium er en fremragende tilføjelse til ethvert interiør. Placerer et fragment af sand undersøiske natur i din stue eller soveværelse. Men med indbygget akvarium behøves ikke kun mad for at leve, men også vand af specifikke parametre i akvarium.

Fibaro RGBW kontrol modul understøtter sensorer, der monitorerer vandtemperatur, CO2-niveau afgørende for ordentlig plantevækst, pH-niveau passende for fisk eller calcium niveauer. Fibaro RGBW kontrol modul giver mulighed for at overvåge fire parametre, som underretter brugeren, hvis der sker ændringer ved at sende kommandoer så som / sms / email eller blinkende lyse farver.Sensor

CO2 sensor*


Sensor

vand tryk sensor*


Sensor

kalkindholds måler*


Sensor

pH*


* Jumo dTrans CR02 kompakt transmitter i væske

25°C

sensor

temperatur
27mg/l

sensor

CO2
8°n

sensor

pH
410mg/l

sensor

wapna

Garage Parkering Master

Fibaro RGBW Controller vil hjælpe dig med at parkere din bil, så det passer perfekt til din garage, og du kan komme ud og pakke bagagen uden at ridse lakken. Du kan oprette lys guide til parkeringsejledning i din garage ved hjælp af LED strips og analoge aftaster. Farve vil ændre sig afhængigt af afstanden til væggene.

Rød farve

RGB er tilsluttet til Fibaro

20cm

afstand til væggen

Anbefalede sensorerMOTIONCONTROLSYSTEMS*

Afstands føler


PEPPERL & FUCHS*

Afstands føler


GXSENSOR*

Afstands føler


ROCKAUTOMATION*

Afstands føler


* Sensoren under test, er ved at blive integreret sammen med FIBARO System


4 - kanals lysdæmper

til lyskilder af 12/24V

Fibaro RGBW Controller giver mulighed for at forvalte fire uafhængige lyskanaler. Det er verdens eneste trådløse control som giver disse mulighed for dæmpning op til fire tilsluttede lyskilder uafhængigt.

RGBW kontrol moduls alsidighed sikrer korrekt drift af 12V og 24V lyskilder, uden yderligere modificeringer på enheden. På denne måde behøver du ikke at observere spænding til tilsluttede lyskilder.

Lys i stuen

Vælg den ønskede køkken belysning til at matche dit nuværende humør. Uanset om du slapper af eller læse en bog, måske lytter du til musik eller tilbringe tid sammen med vennerne, du kan vælge selv belysnings farve manuelt eller bruge et af forud definerede farveskemaer.

Belysning bestemt
af temperaturen

Oplyst opvarmede gulve, vaske skåle, brusere med LED strips, der skifter farver afhængigt af temperaturen. SUPER effekt!

Sensorer bestemt belysning

Brug sensorer til at matche lysintensiteten udenfor. Lys kan tændes automatisk, når det begynder at blive mørkt, og intensiteten vil stige efter solnedgang.


Væg afbryder

Indstil den ønskede lys farve manuelt bland farver ved hjælp vægkontakter. Start andre enheder automatisk, afhængigt af belysnings farve.

Potentiometre

Potentiometer er en regnbue i din hånd. Vælg en farve, som passer til dit humør.

Fibaro brugereflade

3 millioner farvemuligheder kan vælges fra din hule hånd på din mobile enhed overalt i verden.

Analoge sensorer

Lys farver matcher badekar vandtemperatur eller vejret udenfor? Tilslut vind eller temperaturføler og bare se på…..


Levende strømforbrug overvågning

RGBW Controller giver dig mulighed for at styre og overvåge energiforbruget forbundet med LED strips.

Fire kanaler giver mulighed for hel eller uafhængige at måle energiforbruget. Når den er tilsluttet med HC2 kan du kontrollere levende real-time strømforbrug og gennemgår forbrugs historik.


Trådløs opdatering

Du kan opgradere enheden trådløst, ved at vælge denne mulighed i Home Center 2, når som helst en ny firmware er tilgængelig. Du behøver ikke at koble det fra en stikkontakt og spilde tid på at tilslutte den til en computer. Bare tryk update knappen og nyde den tid sammen med din elskede.


Hent betjeningsvejledning

Klik her og hent og se vejledning for
RGBW Controller fra Fibaro.