HURTIG LEVERING

LEVERING 1-3 DAGE.

ALTID NYE pRODUKTER !

Vi leverer altid enheder med den sidste nye Firmware/Software.

Altid nyeste varer på lager.

BRUG FOR HJÆLP ?

Mads Lund  Tlf. +4520275925

Poul Sørensen Tlf. +4523432758

[email protected]

Youcontrol.dk
Besøgende online :39
Facebook
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions

 

Z-Wave er en innovativ, trådløs kommunikation protokol, der bruges i hjemme automation-systemer. Denne teknologi bruges i hjemmets elektroniske enheder såsom termostater, alarmer, belysning, air-condition og ventilations enheder eller elektroniske lyd-og videoudstyr. Z-Wave er en MESH netværksteknologi, hvor hver enhed i netværket er i stand til at sende og modtage kommandoer.

 

Enheder er også i stand til at kontrollere og overvåge arbejdet i bestemte moduler, løbende at informere den centrale enhed af deres status. Fibaro Systemets enheder er baseret på Z-Wave-teknologi, takket være som de kan arbejde individuelt eller i grupper, kommunikere med hinanden, hvilket giver dig ubestemt home automation management muligheder. Hvert modul underkastes en streng og kompleks forsøg, udført af teknologien ejer og efterfølgende tildelt et certifikat af kompatibilitet.

 

I øjeblikket 250 virksomheder på verdensplan har adgang til Z-Wave teknologi. Takket være vores permanente samarbejde og kompatibilitet med deres produkter, har vi adgang til uendelige intelligente byggeløsninger og muligheder, hvilket gør Fibaro en pioner på markedet.